Direct kennismaken

Security bij asapcloud

Jouw organisatie verdient de
beste cyberbeveiliging.

Jouw organisatie verdient de beste cyberbeveiliging

Ontgrendel de kracht van onze beveiliging en ontdek onze Security Solutions met Microsoft Security die jouw digitale wereld beschermen en versterken.

Waarom cyberbeveiliging noodzakelijk is voor jouw organisatie.

In onze huidige digitale wereld is de beveiliging van bedrijfsgegevens belangrijker dan ooit. Met de gemiddelde kosten van een datalek nu op 4 miljoen euro, is het duidelijk dat de financiële impact van een beveiligingsincident aanzienlijk kan zijn. Bovendien worden de meeste digitale inbraken veroorzaakt door menselijke fouten, wat de complexiteit van cyberbeveiliging onderstreept. 

Een ander verontrustend gegeven is dat het gemiddeld 202 dagen duurt voordat een indringer binnen een netwerk wordt ontdekt. Deze feiten benadrukken het cruciale belang van robuuste en proactieve beveiligingsoplossingen. Onze security solutions zijn speciaal ontworpen om deze uitdagingen aan te gaan, door niet alleen de geavanceerde bedreigingen van vandaag de dag aan te pakken, maar ook door het versterken van de menselijke factor binnen jouw beveiligingsstrategie.

FEIT 1

De gemiddelde kosten van een datalek bij bedrijven en organisaties bedragen wereldwijd nu 4 miljoen euro.

FEIT 2

De meeste aanvallers krijgen toegang tot een netwerk door menselijke fouten.

FEIT 3

Gemiddeld duurt het 202 dagen voordat een hacker wordt ontdekt. 

Waarmee kunnen we je helpen?

Managed Detection & Response

Constante waakzaamheid tegen cyberdreigingen met AI en proactieve threat hunting.

Cyber Security Awareness

Laat kennis jouw beste verdedigingslinie zijn in de digitale wereld.

Managed Protection Plus

Vergroot jouw digitale veiligheid, verklein jouw cyber risico’s.

Cyber Security Assessment

Vergroot de Cybersecurity volwassenheid binnen jouw organisatie.

Modernize Your SOC

Transformeer jouw beveiligingsoperatie met moderne Microsoft-beveiligingstechnologieën.

Managed Detection & Response

Constante waakzaamheid tegen cyberdreigingen met AI en proactieve threat hunting.

Onze Managed Detection & Response (MDR) solution verbetert jouw cybersecurity met geavanceerde threat hunting, incident response, en AI-technologie. We richten ons niet alleen op het detecteren, maar ook op het actief opsporen en elimineren van dreigingen voordat ze jouw systemen bereiken. Onze AI-gedreven analyses identificeren complexe dreigingspatronen voor snelle respons, waardoor de effectiviteit van traditionele beveiliging verbetert. Bij detectie van een dreiging, biedt onze MDR-dienst gedetailleerde analyses en onmiddellijke actie, inclusief isolatie van getroffen systemen, malwareverwijdering, en deskundig advies om toekomstige aanvallen te voorkomen. Continu bijgewerkt, biedt onze dienst bescherming tegen de nieuwste cyberdreigingen, waardoor jouw organisatie altijd voorop loopt in cybersecurity.

24/7 Monitoring, Detectie & Response

Constante bewaking van jouw organisatie. Directe actie bij onregelmatigheden en dreigingen. Ons SOC team identificeert en neutraliseert snel elke bedreiging, waarbij we jouw digitale eigendommen beschermen en versterken tegen toekomstige veiligheidsrisico's.

Use case development

Elke maand vernieuwen we onze set van detectieregels om de nieuwste cyberdreigingen voor te blijven. Deze essentiële updates versterken voortdurend jouw verdediging tegen opkomende cyberaanvallen, waarborgend dat jouw beveiliging altijd actueel en effectief is.

Case Study

Beschrijvende titel over project hier

Partnerschap met Asapcloud als Microsoft Solution Partner, betekent een strategische samenwerking die verder gaat dan technologie. Het is een verwantschap waarbij uw succes ons doel is, en waar onze expertise als fundament dient voor uw groei en innovatie. Het is een verwantschap waarbij uw succes ons doel is, en waar onze expertise als fundament dient voor uw groei en innovatie.

Het is een verwantschap waarbij uw succes ons doel is, en waar onze expertise als fundament dient voor uw groei en innovatie.

Cyber Security Awareness

Laat kennis jouw beste verdedigingslinie zijn in de digitale wereld.

Onze “Cyber Security Awareness” solution biedt een uitgebreid programma om het bewustzijn en de kennis van jouw medewerkers over cyberveiligheid te verhogen. Dit omvat op maat gemaakte campagnes zoals workshops, trainingen, interactieve simulaties en nieuwsbrieven, afgestemd op jouw specifieke behoeften en risicoprofielen. Het richt zich op het onderwijzen van medewerkers over actuele cyberdreigingen, belangrijke veiligheidsmaatregelen en praktische verdedigingstactieken tegen cyberaanvallen, waaronder omgang met phishing, malware en social engineering. 

De dienst zorgt ook voor voortdurende ondersteuning en up-to-date kennisverstrekking, waardoor werknemers voortdurend alert en bekwaam blijven in de steeds veranderende wereld van cybersecurity.

Managed Protection Plus

Vergroot uw digitale veiligheid, verklein jouw cyber risico's.

Onze Managed Protection Plus solution is een uitgebreide beveiligingsdienst die zich richt op proactieve identificatie en mitigatie van kwetsbaarheden in jouw IT-infrastructuur. Het gaat verder dan standaardbeveiliging door het aanvalsvlak van jouw organisatie te verkleinen, met continue scans van netwerken, systemen en applicaties om zwakke punten op te sporen. 

Bij het vinden van kwetsbaarheden implementeert het veelzijdige mitigerende maatregelen, waaronder het versterken van Microsoft-tenants en het verharden van endpoints. Deze acties omvatten software-updates, beveiligingsarchitectuur versterking, en herziening van toegangsbeheer. Met een focus op preventieve in plaats van alleen reactieve maatregelen, biedt Managed Protection Plus een robuuste, proactieve beveiliging voor jouw digitale omgeving tegen diverse en evoluerende cyberdreigingen.

Cyber Security Assessment

Vergroot de Cybersecurity volwassenheid binnen jouw organisatie.

Onze “Cyber Security Assessment” solution biedt een diepgaande evaluatie van jouw organisatie’s cybersecurity. We navigeren door het landschap van digitale veiligheid met een focus op de 20 CIS Controls en de Zero Trust methodologie, en bieden een helder inzicht in hoe jouw omgeving en beleid zich verhouden tot deze geavanceerde standaarden. Ons team van experts duikt in de kern van jouw beveiligingsinfrastructuur om sterke punten te identificeren en kwetsbaarheden bloot te leggen.

Dit proces resulteert in een gedetailleerd rapport, dat niet alleen de huidige cybersecurity status weergeeft, maar ook praktische en strategische adviezen biedt voor verbetering op verschillende niveaus. Het rapport is ontworpen om jouw organisatie te leiden naar een hogere mate van cyberveiligheid, met aanbevelingen die variëren van directe actieplannen tot langdurige strategische veranderingen.

Door deel te nemen aan onze “Cyber Security Assessment”, zet jouw organisatie een belangrijke stap naar het versterken van de digitale verdediging, voorbereid en veerkrachtig tegen de voortdurend evoluerende cyberdreigingen. Dit is meer dan alleen een beoordeling; het is een essentieel onderdeel van jou reis naar een veiliger cyberlandschap.

Modernize your SOC

Transformeer uw beveiligingsoperatie met moderne Microsoft-beveiligingstechnologieën.

In de snel evoluerende wereld van digitale beveiliging is het essentieel om jouw Security Operations te transformeren en te moderniseren. Ons traject is ontworpen om jouw organisatie te voorzien van de nieuwste Microsoft beveiligingstechnologieën, waaronder Entra ID, Microsoft Sentinel en Microsoft Defender. Hiermee bent je in staat om proactief bedreigingen te identificeren, te reageren op beveiligingsincidenten en uw digitale omgeving te versterken, zodat je met vertrouwen kunt opereren in het digitale tijdperk.

Onze aanpak begint met een grondige evaluatie van jouw bestaande beveiligingsinfrastructuur, waarbij we jouw specifieke behoeften en uitdagingen in kaart brengen. Vervolgens implementeren we op maat gemaakte oplossingen met behulp van Microsoft’s geavanceerde technologieën, aangepast aan jouw organisatie. Ons team van experts zorgt voor naadloze integratie en biedt training aan jouw personeel, zodat ze vol vertrouwen de nieuwe tools kunnen gebruiken. Het resultaat? Een geoptimaliseerd security operatie dat de efficiëntie verhoogt, de reactietijd verkort en jouw algehele beveiligingsniveau versterkt. Kies “Modernize Your SOC” om jouw digitale activa te beschermen en te gedijen in de moderne digitale wereld.

Wil je meer informatie?

Neem contact op met Lody