Direct kennismaken

Moderne Werkplek bij asapcloud

Breng mensen en
innovatie samen

Creëer de werkplek van vandaag en morgen met Microsoft 365 en onze Moderne Werkplek Solutions waar we mensen en innovatie verbinden.

De toekomst van productiviteit en veiligheid in het digitale tijdperk

In een wereld waar hybride werken steeds meer de norm is, staan organisaties voor de uitdaging om technologie naadloos te integreren in hun werkprocessen. Deze verschuiving, gedreven door de behoefte aan meer efficiëntie, productiviteit en verbondenheid, wordt verder onderstreept door de digitale transformatie die voor 77% van de CIO’s een topprioriteit vormt.

Echter, met meer dan 40% van de Nederlandse werkplekken die kwetsbaar zijn voor cyberdreigingen, wordt de roep om veilige, geavanceerde werkplekken luider. Onze Solutions, gebaseerd op Microsoft 365 en Azure Virtual Desktop, zijn ontworpen om aan deze kritieke behoeften te voldoen. Ze bieden een moderne, beveiligde en efficiënte werkplekoplossing, perfect afgestemd op de eisen van het hedendaagse digitale tijdperk.

FEIT 1

Een groeiend aantal organisaties omarmt hybride werken waarbij technologie wordt geïntegreerd om efficiëntie productiviteit en verbondenheid te vergroten binnen een flexibele werkomgeving.

FEIT 2

Digitale transformatie wordt door 77% van de CIO’s gezien als een cruciale prioriteit voor het ontwikkelen van toekomstbestendige, efficiënte en autonome werkplekken in het digitale tijdperk.

FEIT 3

Met meer dan 40% van de Nederlandse werkplekken die niet volledig beveiligd zijn lopen organisaties een verhoogd risico op cyberaanvallen en dataverlies wat verder wordt verergerd door de groei van thuiswerken.

Worplace Anywhere

Een beheerde en optimaal geadopteerde moderne werkplek

Een beheerde werkplek op basis van Microsoft 365 die individueel afgestemd is en gericht op efficiënt samenwerken. Deze Solution omvat het leveren van laptops, Microsoft 365 licenties, beveiligingsfuncties, gebruikersondersteuning en een adoptieprogramma. Het biedt een eenvoudig en veilig inlogsysteem, toegang tot onze self-service portaal voor effectief servicemanagement, kennisbank en adoptie materiaal. Deze Solution is ontworpen om organisaties volledig te ontzorgen in het beheer van hun werkplekken, waarbij de nadruk ligt op snelheid, veiligheid en adoptie in het gebruik van de nieuwste Microsoft-technologieën. Dit resulteert in een snelle, flexibele en veilige werkomgeving, waardoor productiviteitsverlies wordt voorkomen en medewerkers overal efficiënt kunnen werken.

Managed Azure Virtual Desktop

Jouw online werkplek, overal en altijd beschikbaar

Managed Azure Virtual Desktop van ASAPCLOUD is een uitgebreide, beheerde en geautomatiseerde cloud-gebaseerde service voor het virtualiseren van desktops en applicaties, waarmee medewerkers van jouw organisatie vanuit elke locatie toegang kunnen krijgen tot hun werkplekken. Deze Solution is optimaal voor bedrijven en organisaties die flexibiliteit en mobiliteit in hun werkomgeving nastreven. Met Managed Azure Virtual Desktop kunnen organisaties hun IT-infrastructuur vereenvoudigen en centraliseren, terwijl ze profiteren van de kracht en veiligheid van de Azure cloud. 

Dit platform ondersteunt verschillende werksituaties, zoals dynamische gebruikersaantallen, intensieve samenwerking, en omgevingen met hoge veiligheidseisen. Het biedt tevens hardware onafhankelijkheid, waardoor jouw medewerkers kunnen werken met hun geprefereerde apparaten. Managed Azure Virtual Desktop is een kosteneffectieve oplossing die niet alleen de afhankelijkheid van fysieke hardware vermindert, maar ook de gebruikerservaring optimaliseert door zijn integratie met andere Microsoft-diensten. Het is een ideale oplossing voor organisaties die een soepele digitale transformatie willen ondergaan en hun werkplekken willen moderniseren.

Wil je meer informatie?

Neem contact op met Lody