Direct kennismaken

Licenties bij asapcloud

Optimalisatie van cloudkosten en licentiebeheer

Optimaliseer o.a. je Microsoft investeringen met onze licentieoplossingen voor naadloze compliance en kostenbeheer.

Waarom efficient licentie- en kostenbeheer nodig is

Cloudtechnologieën spelen een centrale rol in bedrijfsoperaties, daarom is effectief beheer van cloudservices en softwarelicenties onmisbaar. Echter, uitdagingen in dit domein kunnen leiden tot aanzienlijke financiële en operationele inefficiënties. Bedrijven overschrijden hun budget voor cloudservices met 30%, vaak door onvoldoende beheer van licenties en abonnementen. Het is duidelijk dat er een kloof bestaat tussen de behoeften van de organisatie en het gebruik van beschikbare middelen. Deze uitdaging wordt verder benadrukt door studies die aantonen dat ongeveer 80% van de bedrijven worstelt met het beheer van softwarelicenties. Dit leidt vaak tot situaties waarin licenties ongebruikt blijven of niet efficiënt worden ingezet, wat niet alleen geld verspilt maar ook kansen voor optimalisatie mist. Ook heeft 65% van de organisaties specifiek behoefte aan licentiestructuren die beter aansluiten bij hun unieke bedrijfsprocessen en groeitrajecten. Dit onderstreept de noodzaak voor een meer gepersonaliseerde benadering van licentiebeheer, die rekening houdt met de individuele behoeften en doelstellingen van elke organisatie.

Wij kunnen deze uitdagingen aanpakken met oplossingen die niet alleen kostenbesparend zijn, maar ook de efficiëntie en effectiviteit van jouw IT-investeringen maximaliseren. Ontdek hoe onze expertise in cloudservices en licentiebeheer jouw organisatie kan helpen deze doelen te bereiken.”

FEIT 1

Gemiddeld overschrijden bedrijven hun budget voor cloudservices met 30%.

FEIT 2

Studies tonen aan dat ongeveer 80% van de bedrijven worstelt met het beheer van softwarelicenties.

FEIT 3

65% van de organisaties behoefte heeft aan meer aangepaste licentiestructuren.

Microsoft Cloud Solution Provider

Navigeren in de complexiteit van Microsoft licenties en abonnementen

Omdat de technologie steeds veranderd is het kiezen van de juiste licenties en abonnementen essentieel. Als jouw Cloud Solution Provider specialiseren we ons in het helpen maken van slimme, kostenbesparende beslissingen. Ons team van specialisten is toegewijd aan het optimaliseren van jouw licentiekosten, wat kan leiden tot een jaarlijkse besparing van tot wel 30%. Door middel van regelmatige evaluaties zorgen we ervoor dat je het maximale haalt uit jouw cloudinvesteringen, perfect afgestemd op de behoeften van jouw organisatie.

Naast het optimaliseren van licenties, bieden we ook kostenbeheer. Dit omvat het continu monitoren van jouw clouduitgaven om inefficiënties te identificeren en te corrigeren. Onze experts gebruiken de nieuwste tools en technieken om jouw cloudkosten te analyseren en adviseren over de meest kosteneffectieve abonnementsmodellen. We helpen bij het implementeren van budgetten en waarschuwingen om onverwachte kosten te voorkomen en zorgen voor transparantie in jouw clouduitgaven.

Onze Microsoft Cloud Solution Provider Solution is ontworpen om naadloos te integreren met organisaties van elke omvang. Het is eenvoudig te implementeren en biedt een efficiënte manier om kosteneffectief te blijven. Met onze hulp kun jij jezelf concentreren op jouw bedrijfsvoering, terwijl je profiteert van de laatste cloudtechnologie tegen een geoptimaliseerd budget.

Wil je meer informatie?

Neem contact op met Lody