We OPTIMISE your
infrastructure.

Onder volledige controle, excelleren in innovatie.

What’s in it for me?
Een optimale IT-omgeving stelt in staat te excelleren in innovatie, te voldoen aan de eisen van de markt, is compliant aan de business, opgewassen tegen toenemende externe bedreigingen en is kosteneffectief, kortom een utopie. Of toch niet?

Wij zijn jouw doorgewinterde travel agents die jou gedegen voorbereiden en volledig begeleiden tijdens de journey naar jouw geoptimaliseerde IT-omgeving. De reis liever uitbesteden? Ook dat kan, wij doen dan de voorbereiding en uitvoering waarbij jij de volledige regie behoudt.

 

How?
Voor ASAPCLOUD is een optimale IT-omgeving eerder een koers die continu wordt afgelegd dan aankomen op een eindbestemming. In de voorbereiding analyseren wij jouw infrastructuur aan de hand van Microsoft’s Best Practices aangevuld met eigen ontwikkelde monitoringsfunctionaliteiten op beschikbaarheid, configuratie, performance en security. Wij definiëren, analyseren en in opdracht van jou gaan wij zover als mogelijk geautomatiseerd interveniëren.

Als doorgewinterde travel agents kennen wij de weg en richten wij ons op de volgende focusgebieden: security; configuratie; compliancy; herhaalbaarheid en schaalbaarheid. Wij bereiden voor, voeren uit, bieden support en adviseren proactief tot optimalisatie.

Kortom, wij optimaliseren en jij voert de regie.