Microsoft | Windows 10 | Microsoft 365 | Teams | Intune | MBO | Rotterdam

Jij bent de ontzorger binnen onze Intelligent Infrastructure Solutions, je ondersteunt onze klanten bij het moderne werkplekbeheer. Je bent daadkrachtig, punctueel en hebt je focus op resultaten.

Wat doe je?
Vanuit de onsite helpdesk ondersteun je onze klanten met een Microsoft 365 omgeving die support nodig hebben op verschillende vlakken. Dit loopt uiteen van eindgebruikersupport tot support op werkplekniveau of Cloud oplossingen.

 • Je biedt, zelfstandig, on site support bij onze klanten in Rotterdam;
 • Je voert beheertaken uit in moderne werkplekomgevingen;
 • Je helpt eindgebruikers met IT-gerelateerde vragen;
 • Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen, documenteren en oplossen van incidenten.

Hoe ziet je dag er uit?
Je begint de dag met het opvolgen van service aanvragen en het oplossen van incidenten. Daarna loop je een rondje door het kantoor. Vorige week had je collega een probleem met zijn computer dat jij hebt kunnen oplossen dus je gaat even langs om te vragen of alles nog steeds naar wens werkt. Hebben andere collega’s nog vragen? Dan kunnen ze die ook direct bij je kwijt.

Eenmaal terug op je plek, werk je verder aan de service aanvragen en incidenten en logt deze. Je ziet dat er een nieuwe functionaliteit wordt aangevraagd. Je begrijpt dat de inpassing van deze nieuwe mogelijkheden onlosmakelijk is verbonden aan het borgen van continuïteit. Of het nu gaat om de automatisering van beheerwerkzaamheden, narrowcasting, de Office 365-migratie of printen vanuit de cloud: jij geeft deze vernieuwingen een plek binnen onze Solution en daarmee ook binnen de werkplekomgeving van onze klant.

Na de lunch heb je de maandelijkse meeting met de IT-manager en onze leveranciers van hard-, software en andere middelen voor de moderne werkplekomgeving. Deze afspraak heb je goed voorbereid; jullie bespreken lopende zaken, wensen en eisen. Jij bent hierbij het klankbord voor de IT-manager vanuit zowel het technisch- als strategisch perspectief.

Einde middag zorg je er nog voor dat de nieuwe laptop’s goed worden geïnstalleerd voor je nieuwe collega’s, zodat zij volgende week direct goed van start kunnen!

ASAPCLOUD voor jou

 • Je mag onbeperkt gebruik maken van ons ASAPCLOUD Traineeship Program (ATP). Middels een uniek en individueel (met jou!) samengesteld development path, kan jij op onze kosten Microsoft certificaten behalen. Daarmee maak jij impact bij onze klanten, want je brengt jouw actuele kennis direct in de praktijk. En wij bieden je goede doorgroeimogelijkheden;
 • Je krijgt van ons een Visual Studio Enterprise Subscription met maandelijkse Azure Credits.
 • Je salaris is maximaal EUR 2.500,- bruto per maand (o.b.v. een 40-urige werkweek) en afhankelijk van jouw ervaring, aantoonbare kennis en capaciteiten. Daarnaast kan je bij het positief afronden van jouw ATP-traject rekenen op een financiële beloning;
 • Wij voorzien je van een fijne leaseauto, een Surface laptop en Iphone.
 • We hebben een goede pensioenregeling;
 • Je hebt minimaal 24 vakantiedagen per jaar en we houden regelmatig een (virtuele) Vrijmibo.

Wie zoeken wij?

 • Een professional met MBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar ervaring met de Microsoft technologie;
 • Je bent klantgericht, neemt graag initiatief en je hebt de focus op resultaten;
 • Je neemt eigenaarschap over wat je levert en bent trots op de kwaliteit van het werk;
 • Je staat altijd open om je kennis te verbreden en verdiepen, opgedane kennis deel je graag;
 • Je hebt ervaring met Microsoft producten zoals: Office 365, Teams en Intune;
 • Je beschikt over een MCSA Windows 10 certificaat of bent Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associate gecertificeerd;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wil je eerst een vrijblijvende (virtuele) kop koffie drinken? Stuur even een mailtje met je telefoonnummer, dan bellen we je terug! Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Stuur dan vóór 1 september je cv en korte motivatie naar onze recruiter marjolein@asapcloud.com

Gezien de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus kan het zijn dat onze sollicitatiegesprekken niet op ons hoofdkantoor in Houten plaatsvinden, maar dat we deze online voeren. Onze excuses hiervoor en dank voor je begrip.