Vacature: Solutions Administrator

Als Solutions Administrator vervul je een belangrijke rol binnen de bedrijfsvoering en strategie van onze Intelligent Infrastructure Solutions.

Wat doe je?

Je bent het 2de en 3de lijns aanspreekpunt bij incidenten en structurele problemen op de technische infrastructuur van onze Intelligent Infrastructure Solutions en die van onze klanten.

  • Je bent verantwoordelijk voor het bouwen, optimaliseren en beheren van de server omgeving en draagt bij aan het pro-actief automatiseren van standaard bedrijfsprocessen;
  • Je voert beheertaken uit in HyperV en SCCM;
  • Problemen binnen de infrastructuur van de klant los je direct op;
  • Je stelt wijzigingsverzoeken op en geeft technisch- en strategisch advies, zowel intern als bij de klant;
  • Je informeert onze klanten over lopende wijzigingen, lopende projecten en doorgevoerde verbeteringen.

Wie zoeken wij?

  • Een professional met een afgeronde MBO-opleiding Informatica die kennis heeft van Microsoft beheer;
  • Je hebt ervaring met Microsoft producten zoals: SCCM, Windows Server, HyperV en SCOM;
  • Je beschikt over een MCSA certificaat;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • En natuurlijk heb jij interesse in de nieuwste versie van producten, zoals System Center & Windows Server en de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van hybrid datacenter binnen Azure.

Asapcloud voor jou

We vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Het hoge kennisniveau en specialisme is namelijk wat ASAPCLOUD typeert. En daarom investeren we graag in jouw certificeringen en trainingen. Binnen ons ASAPCLOUD Traineeship Program (ATP), kan je op onze kosten de Microsoft certificaten (MCSA en/of MCSE) behalen die aansluiten bij de ontwikkeling die jij wil gaan maken. Ook krijg je van ons een Visual Studio Enterprise Subscription met maandelijkse Azure Credits.

Je salaris is marktconform en bespreken we graag persoonlijk met je. Bij het positief afronden van het ATP-traject kan je – ook financiële – achievements verdienen. We voorzien je van een fijne leaseauto, een Surface laptop en Iphone. We hebben een goede pensioenregeling, 24 vakantiedagen per jaar en houden regelmatig een Vrijmibo op ons hoofdkantoor in Houten.

Ben je nieuwsgierig geworden, maar heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact op met Marjolein Visscher via +31 (0) 6 13 96 42 98 of marjolein@asapcloud.com

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Stuur daarvoor je CV en korte motivatie vóór 4 maart naar marjolein@asapcloud.com